Modetips för män – Det varje man bör veta

Bara för att du är man betyder inte att du struntar i modet. Även för män finns det mode att följa och trender att hänga med i. Visserligen gäller det att se vad som passar just dig och vad du trivs i. Allt som är modernt för stunden kanske inte passar dig. Men att hänga med i modet är ändå både roligt och givande. Du kommer se medveten och snygg ut, och lite roliga nya inslag för varje säsong piggar upp inte bara dig själv utan även ditt utseende.

Välj märkeskläder

Visst, det kostar en extra slant att köpa märkeskläder. Men det finns dock en hel del fördelar med det. Märkeskläder är alltid moderna. Färger och nyanser kan skifta, men en Polo Ralph Lauren håller stilen pr efter år. Och inte nog med det. Då andra kläder kan se utnötta och formlösa ut efter bara ett par tvättar, håller märkeskläder år efter år. Så att satsa på märke och kvalitet, det lönar sig alltid!

Gå in för tight sittande kläder

Att välja kläder som sitter löst är inget som rekommenderas för en man. Det kan se hemskt tråkigt ut. Därför gäller det att tänka till innan du bestämmer dig för vad du ska köpa. En tröja i polyester kan se slapp och trist ut, medan tröjor i bomull och ull lyfter hela looken. Se till så att de sitter rätt. Inga hängande axlar eller alltför lösa armar som tenderar att töja sig med tiden. Nej, låt kläderna sitta snyggt och tight, då kan du vara säker på att se tidlös och elegant ut.

Var inte rädd för färger

En del män verkar tro att de bara kan klä sig i diskreta färger som marinblått, grått och svart. Men färger är även till för män. Till och med sådant som rosa och aprikos som rent traditionellt anses som kvinnliga färger är ursnygga under en snyggt skuren kostym eller till favoritjeansen. Om det dessutom är en märkeströja gör det saken ännu bättre. Var allstå inte rädd för starka färger. Inget kan vara snyggare och mer stilfullt än en Polo Ralph Lauren i rött, grönt eller rosa. Bär den till vardagsjeansen eller uppklätt till festen, det kommer garanterat bli succé!