Energibars från PurePower

Alla vi som tränar mycket eller tävlar i någon idrott vet hur viktigt det är med att fylla på med energi. Det är kritiskt för att kunna fortsätta prestera på topp under en längre period, och om kroppen inte har vad som krävs för att fortsätta pressa sig själv ökar risken för att du ska bli utmattad.

Detta har PurePower stenkoll på. Företaget grundades av aktiva idrottare i Danmark som hade tröttnat på att behöva förlita sig på halvdana produkter under sin träning. Företaget säljer en lång rad olika kosttillskott som är menade att användas under aktiviteten snarare än efter den. 

Deras energibars är tillverkade för att kunna ätas snabbt utan att kräva att du dricker för mycket vätska. Ofta när man äter energibars kan man bli uttorkad i munnen, någonting som både kan vara störande och obehagligt när man ska hoppa upp på cykeln för att fortsätta sin runda. Genom PurePowers energibars så får du i dig kritisk energi snabbt, samtidigt som det inte tar bort fokus från din träning.

Energibarsen är framtagna för att ge dig så mycket näring och energi som det bara är möjligt. Dem kan ätas snabbt och innehåller noga avvägda ingredienser som är utformade för att ge dig precis det du behöver. Dessa är tänkta för att vara en snabb energikälla och är alltså inte måltidsersättningar.

PurePower har ett stort utbud av kosttillskott

PurePower är som vi tidigare har nämnt inriktade på energitillförsel när kroppen behöver det som mest. Deras elektrolytdrycker är mycket populära och fyller på med viktiga salter och mineraler.

För den som behöver energi snabbt under sitt träningspass men som har svårt att äta i farten kan deras gels passa perfekt. Dessa är utformade på samma sätt som deras energibars men kräver inte att man behöver äta någonting. Perfekta att äta snabbt på cykeln eller i löparspåret.